Quota AMPA Riudellots curs 2016-2017 i altres informacions rellevants


Benvolguts tots/es,
Pel proper curs escolar hi haurà canvis notables que tot seguit us volem fer saber. 

Hi ha serveis que ha ofert l'AMPA fins ara, que no ens serà possible seguir donant de la mateixa manera, per motius fiscals:

  • Els llibres acadèmics del curs vinent 2016-2017 es podran comprar a l'Estanc del poble, a través de l’AMPA ja no serà possible.
  • Les bates dels alumnes d'infantil es podran comprar a la botiga AGR SPORTS (C/ Avall, 3. Cassà de la Selva, la mateixa dels xandalls), a través de l’AMPA ja no serà possible comprar-ne de noves.
  • El BANC DE BATES I XANDALLS es manté operatiu gràcies a les aportacions dels pares/mares però sense cost de 2 euros per peça sinó que serà gratuït (en cas de tenir stock de la talla i la peça peticionada). Des de l'AMPA no es pot gestionar l'arreglo de les peces, tal i com ens les entreguin les oferirem a qui en demani.
  • La gestió extraescolar de la piscina a partir del curs 2016-2017 estarà canalitzada a través de l'empresa EOL Serveis Girona SL per poder continuar gaudint d'un important descompte per a grups, a través de l’AMPA ja no serà possible fer aquesta gestió.
QUOTA ANUAL
Per a motius de gestió econòmica hi ha canvis també en la quota de l'AMPA.
Fins ara es pagava una 
quota a l’AMPA de 35€ per família, i una altra quota de 10 o 15€ per nen per gaudir del Reciclatext (depenent del curs).

A partir del curs vinent 2016-2017 es pagarà 
una sola quota de 30€ per nen a pagar el mes de octubre; això provocarà una petita reducció de ingressos global a l'AMPA però una gran reducció en la gestió econòmica.



ENQUESTES
Per millorar la comunicació que ens arriba a l’AMPA de qualsevol tema a l'escola estem posant en marxa un sistema de consulta a través de email; en breu rebreu la primera consulta.

Per qualsevol dubte podeu seguir contactant amb nosaltres pels canals habituals:

-email a l'AMPA,
-Delegats de Classe
-i reunions Junta AMPA.